Έχετε κατάστημα; Δεν έχετε e-shop; Κανένα πρόβλημα. Ενεργοποιήστε τώρα την υπηρεσία Click Away για την επιχείρησή σας!

Συμπληρώστε τη φόρμα κι ένας Click Away Expert θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να δείτε πως μπορεί το κατάστημα σας να επωφεληθεί από τη λύση click away της Routee.
* Το σταθερό τηλέφωνο θα χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση των στοιχείων της επιχείρησης σας. Δε θα χρησιμοποιηθεί για τυχόν επικοινωνίες μαζί σας.

Με την υπηρεσία Click Away της Routee, μπορείτε να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας και τις παραγγελίες τους άμεσα, με ασφάλεια και χωρίς να έχετε eshop. Γρήγορα, απλά, οικονομικά, και χωρίς να χρειάζεστε εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.

.01

Ένας Click Away Expert ενεργοποιεί για εσάς, την έξυπνη φόρμα παραγγελιών στην οποία οι πελάτες σας θα συμπληρώνουν τα προϊόντα που επιθυμούν.

.02

Κοινοποιήστε το URL της έξυπνης φόρμας στο Facebook ή όπου αλλού επιθυμείτε.

.03

Οι πελάτες σας συμπληρώνουν την έξυπνη φόρμα παραγγελίας με τα προϊόντα που επιθυμούν και την ημερομηνία και ώρα που θέλουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους.

.04

Η επιχείρησή σας αποδέχεται την παραγγελία από τον πελάτη και στέλνει αυτοματοποιημένο SMS επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Ενεργοποιήστε την υπηρεσία Click Away με 60€ και ξεκινήστε άμεσα τις πωλήσεις σας!

Χρειάζεστε βοήθεια για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Click Away;
Οι Click Away Experts της Routee είναι εδώ για εσάς.

Είμαστε δίπλα σας για να σας λύσουμε όλες τις απορίες και να σας βοηθήσουμε να ενεργοποιήσετε άμεσα το Click Away για την επιχείρησή σας.

* Το σταθερό τηλέφωνο θα χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση των στοιχείων της επιχείρησης σας. Δε θα χρησιμοποιηθεί για τυχόν επικοινωνίες μαζί σας.
Scroll to Top